PLATAFORMA
D’AUTODIAGNOSI 

QUIN ÉS EL NIVELL D’INNOVACIÓ QUE TENIM AL NOSTRE MUNICIPI? ÉS IMPORTANT SABER-HO? ÉS EL TEU MUNICIPI UNA CIUTAT INTEL·LIGENT?

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies, la Direcció General d’Innovació de la Generalitat Valenciana i AVAESEN posen en marxa diferents jornades ÍNDEX SMART per a presentar la plataforma d’autodiagnòstic d’Smarts Cities adreçada a tots els ajuntaments, per tal de donar als municipis eines eficaces per a saber avaluar el nivell d’innovació en una entitat local.

A partir d’aquestes jornades els ajuntaments podran començar a usar la primera eina d’autodiagnòstic creada per a ajuntaments que contribueix al desenvolupament innovador dels municipis de la Comunitat Valenciana. El primer pas per convertir el teu municipi en una Smart City.

L’Índex Smart, creat per Avaesen amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, és una eina pionera a Espanya, gratuïta, intuïtiva en el seu ús i útil per a ajuntaments de totes les mides. Permet identificar els reptes de transformació digital en quatre blocs temàtics: transició verda i sostenibilitat; transició digital; ciutadania i qualitat de vida; i govern i economia.

Gràcies a l’Índex Smart tindràs una visió global de l’estat del teu municipi, podràs comparar-te amb altres similars i planificar, de manera estratègica, els teus reptes futurs establint prioritats a l’hora de licitar inversions i trobant sinergies amb altres ajuntaments amb necessitats similars.

En què consisteix la jornada?

Parlarem de les Smart Cities i de com l’Índex Smart és útil per a la gestió dels ajuntaments. Veurem exemples d’ajuntaments que ja l’han utilitzat i tindràs el primer contacte amb l’eina, perquè surtis de la jornada amb tot el que necessites saber per treure-li el màxim rendiment.

Aquesta presentació, dirigida al personal de l’administració pública (tant càrrecs electes com personal tècnic) tindrà lloc en 4 ciutats diferents de la Comunitat Valenciana.

calendari de jornades

Borriana: 21 de setembre. De 10 a 13 h. Centre Municipal de Cultura La Mercé (Plaça de la Mercé, s/n)
Ajuntaments de les Comarques de la província de Castelló.

Godella: 23 de setembre. De 10 a 13 h. Villa Eugenia (c/ Paterna, 1)
Ajuntaments de l’Horta Nord, l’Horta Sud, el Camp de Túria, el Camp de Morvedre, els Serrans, la Plana d’Utiel, el Racó d’Ademús, Foia de Bunyol

Ontinyent: 28 de setembre. De 10 a 13 h. Mancomunitat de la Vall d’Albaida (Av. de Sant Francesc, 8)
Ajuntaments de la Costera, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés, la Vall de Cofrents, l’Alcoià, el Comtat, la Safor, Ribera Alta, Ribera Baixa

Alacant: 30 de setembre. De 10 a 13 h. Universitat d’Alacant (c/ de San Vicente del Raspeig, s/n SANT VICENT DEL RASPEIG) – Aula A3/0005 de l’Aulari III
Ajuntaments de les Valls del Vinalopó, l’Alacantí, el Baix Segura, la Marina Alta i Marina Baixa

PLATAFORMA AUTODIAGNOSI

Comença a usar la primera eina d’autodiagnòstic creada per a ajuntaments!